O MENI

Hvala vam što ste posetili moj sajt.

Pozdrav, moje ime je Aleksandar Antoski i ovde sam da vam pomognem na vašem internet putu. Rođen sam marta davne 1983. godine u Tetovu – Makedonija (SFRJ). Naredne 1984. godine se selim u Niš gde i dan danas živim i radim. Ceo svoj život tražim pravi put do uspeha. Već 10 godina sam aktivno na internetu, završio informatiku i računarstvo, konkretno softversko inženjerstvo. Od 2010. do 2012. bio sam vlasnik nekoliko sportskih sajtova na kojima sam pisao inforamcije o kluboima, ligama i svim ostalim zanimljivostima iz sveta sporta.

Kako nisam imao prave saradnike morao sam sve to da prekinem i okrenem se standardnom poslu. Trenutno sam zaposlen u lokalnoj samoupravi – IT sektor, muž, otac devojčice i osoba koja je uči na greškama.

Greške su me podstakle da krenem napred i istražujem sve više, više i više. Došao sam konačno do rešenja, a to je mrežni marketing i edukacija. Sve što sam do sada naučio podeliću sa svima, verujem da je mnogima to potrebno. Iz tog razloga sam pokrenuo i ovaj sajt.

Ne znam zbog čega ste ovde, ali verujem da nije slučajnost. Verujem da vas je nešto dovelo ovde i da ima potencijala da promeni život na bolje. Možda tražite način da započnete svoje poslovanje od kuće, ili već to radite ali vam je potrebna pomoć.

Šta god da je, ja sam ovde da vam pružim vrednost, mentorstvo, liderstvo, šta god da je u pitanju.

Razlog zbog čega sve ovo delim sa vama, nije da želim da se hvalim kako ja nešto znam, a vi ne. Želim da shvatite da sam običan čovek koji želi da podeli sve ono što zna na pravi način, i da te vrednosti da svima. Glavni moj cilj je da naučim druge da učine isto.

Pre nego krenemo da zarađujemo novac, svi mi imamo poraze u životu, i imaćemo ih uvek. Iz tih razloga moramo shvatiti da se na greškama uči, a ne da se odustaje.

Kada sam prvi put pročitao o mrežnom marketingu, shvatio sam da je to sigurno posao 21. veka. Posao BUDUĆNOSTI. Moje znanje oko interneta mi dozvoljava da slobodno kažem da znam šta tražim, i da sve materijale koje sam pogledao imao sam negde u sebi, ali sam ih zbog nesigurnosti skrivao negde u memoriju. Kada sam shvatio da to može pokrenuti neki novi život meni i svima oko mene, rešio sam da počnem da se bavim profesionalno mrežnim marketingom. Edukujem se svakodnevno, na razne načine, čitanje knjiga, blogova, gledanje video sadržaja…

Moramo svi mi shvatiti da je život prekratak, da bi radili ceo život za druge. Počnimo da radimo za sebe.

Ovaj sajt sam pokrenuo da pomogne svima nama, i da svi mrežni marketing koristimo na pravi i profesionalni način. Mogu vam reći da neće biti nimalo lako raditi mrežni marketing, ali sigurno svi sa ciljem i vizijom možemo da uspemo.

Želim da svi mi zajedno ostvarimo svoje snove u poslovanju.

Probudite dobro u sebi, promenite način života!

Kalendar

avgust 2018.
P U S Č P S N
« jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva